PRP/PRF-behandling mod hårtab og til hudforyngelse

Hårtab påvirker både mænd og kvinder og kan have adskillige årsager, herunder hormonelle forandringer. For at sikre en effektiv behandling, er det essentielt først at identificere årsagen til hårtabet. Hvis dit hårtab er sket indenfor 6-12mdr. eller hurtigere anbefaler vi derfor at du først taler med din egen læge, for at få udelukket bagved liggende sygdom.

PRP (Platelet-Rich Plasma) behandling har vist sig at være en effektiv løsning til bekæmpelse af de fleste typer hårtab, idet den fremmer væksten af fyldigere hår og gør hår-rødderne mere modstandsdygtige mod at falde ud. Det resulterer i markant mindre hårtab samt en stærkere og fyldigere hårpagt.

PRP kan også anvendes till hudopstramning, reduceringaf ar såsom akne ar, samt hudforbedring alle steder på kroppen. Primære område er i ansigtet men har også vist rigitig god effekt på halsen og hænderne. Denne behandlingsmetode, også kendt som "vampyr-behandling". Behandlingen har dokumenteret positive resultater og er generelt vel modtaget af dem, der ønsker opstramning, ar reduktion og foryngelse af huden.

Behandlingsforløbet indledes med en grundig forundersøgelse for at tilpasse behandlingen individuelt. Behandlingen foregår ved at anvende patientens egen blod, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner.

Behandlingerne udføres af speciallæge Dr. Yilmaz Evcil, der har meget stor viden og erfaring med PRP behandlinger til både hårtab og hudforbedring. Dr. Yilmaz Evcils har optimeret sin behandlingsteknik, så du oplever minimum af ubehag ved behandlingen.

PRP Priser

Danmarks billigste PRP behandling

Forundersøgelse
 
Gratis
 
PRP/PRF mod hårtab
 
2200 kr.
 
PRP/PRF i Ansigt (VAMPYR behandling)
 
2200 kr.
 
3 PRP Behandlinger
 
6000 kr.
 
Biotin 1mL (til hårbundsbehandling, opblandes i PRP inden injektion)
 
6000 kr.
 
C-vitamin 1mL (til ansigtsbehandling opblandes i PRP inden injektion)
 
6000 kr.
 
Kollagen boost 1mL (til ansigstbehandling opblandes i PRP inden injektion)
 
6000 kr.
 

Har du specielle ønsker der ikke fremgår af listen her, så ring til os på +45 51 71 71 31 og få et tilbud.

Hvad er PRP (Platelet Rich Plasma: Blodplade Beriget Plasma) behandling?

Platelet Rich Plasma (PRP) behandling er en innovativ tilgang inden for regenerativ medicin, som udnytter og forstærker kroppens naturlige helingsprocesser. Denne behandlingsmetode involverer isolering af vækstfaktorer fra patientens eget blodplasma og efterfølgende re-injektion på specifikke områder i kroppen, hvor der ønskes fremme af vækst og heling. Derved accelererer PRP behandlingen den naturlige helingsproces ved at målrette og forstærke kroppens egne reparationsmekanismer.

Hvordan forgår det?

Proceduren indebærer indledningsvis en udtagning af en blodprøve fra patientens arm. Denne prøve undergår efterfølgende centrifugering for at adskille blodets komponenter. De tungere blodceller vil placere sig i bunden, mens plasmaet som består af blodplader, leukocytter og vækstfaktorer samler sig øverst. Det er den øverste del, plasmaet, som anvendes i behandlingen. Ved hjælp af en fin nål opsuges plasmaet og injiceres derefter i små mængder - såkaldte mikrodepoter - i specifikke områder, hvor der ønskes heling eller forbedring. Andre gange anvender vi mikro needling med dermapen, afhængig af hvilket resultat vi gerne vil opnå. Disse metode,r anvendes til at stimulere hårvækst, eller forbedre hudens tilstand ved at reducere rynker, ar, give hudopstramning og forbedre hudens glød, eksempelvis i ansigtet, på kroppen, halsen og décolleté området.

Hvilke slags hårtab kan behandles med PRP

Hos mænd begynder hårtabet typisk med, at tindingerne bliver højere, og hos nogle mænd kommer der efterhånden også måne, som kan være meget varierende i størrelsen. Oftest taber man ikke håret i nakken og siderne. Hos kvinder begynder hårtabet typisk i midterskilningen og håret udtyndes. Kvinder taber således, modsat mænd, håret fra hele hårbunden.

  • Androgen hårtab (androgen alopeci) der er den mest almindelige form får hårtab hos mænd og kvinder.
  • Alopecia Areata hvor håret tabes i små totter
  • Generelt diffust hårtab hos mænd og kvinder
  • Arvævsdannelse i hovedbunden (visse former) som resulterer i hårtab
Er der bivirkninger?
Udover almindelig forkomne bivirkninger som kan være: rødme, hævelse, ømhed og hvis man er meget uheldig, lokal betændelse, så har behandlingen ingen bivirkninger. Det er kroppens egne celler som indsprøjtes. Der tilsættes intet udefra. Allergiske reaktioner er ekstremt sjældne. Vi anvender en meget tynd nål, når vi indsprøjter plasmaet, så du mærker mindst muligt, for at give dig en så behagelig oplevelse som muligt.
Hvor lang tid varer en behandling
Ca. 45 min - 1 time afhængig af størrelsen af behandlingsområdet.
Hvor længe holder en behandling
Det er individuelt hvor hurtigt vi omsætter vores vækstfaktorer. Til at starte med tilråder vi 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Nogle kan have behov for flere behandlinger i starten. Herefter vedligeholdelsesbehandling ca. hver 6. - 12. måned. Hvis man har fået foretaget hår-transplation anbefaler vi at man følger transplantations-klinikkens anvisninger, også selvom de kan variere mellem nogle klinikker. Dette for at man ikke skal komme i karambolage med evt. garanti som transplantations-klinikken har givet.
Hvordan forbereder jeg mig?
Det er altid vigtigt med god hygiejne. Vi anbefaler at man vasker hovedbunden på dagen hvor behandlingen udføres. Dette for at mindske risikoen for infektion under behandlingen. Hvis man har åbne sår eller er syg, kan behandlingen ikke udføres. Man kan anvende lokalbedøvelse på huden i ansigtet, decollaté og hænder men ikke i hårbunden.
Boost din behandling med Biotin, Rødt lys og C-vitamin
Vi tilbyder at opblande med 1mL Biotin og efter PRP at behandle hårbunden med rødt lys. Begge dele fremme hårvæksten yderligere og har begge en dokumenteret effekt. Der er et lille pristillæg herfor (se forsiden) og du bestemmer helt om du ønsker dette.

Klar til at få en PRP behandling?

Book en tid i dag, vores åbningstider er varierende. Er der ikke en tid som passer dig, så kan du ringe på +45 51 71 71 31 eller kontakte os. Ofte kan vi være meget fleksible.