Professionelt Kursus i Botox, Filler og PRP Behandling

Vi præsenterer en omfattende uddannelse i avancerede kosmetiske behandlinger, designet til at opfylde både dine personlige kompetencer og de officielle krav fastsat af Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS).

Dette kursus bygger på en solid fundament af teoretisk viden og praktisk færdighed, med det mål at klæde dig på til sikkert at udføre kosmetiske procedurer med en dyb forståelse for anatomiske strukturer og potentielle komplikationsrisici. Vi dækker grundigt de komplikationer, der kan opstå under behandlinger, og hvordan disse bedst kan håndteres, samt opfyldelsen af STPS's krav til klinikkens drift.

En dybdegående forståelse af menneskets anatomi er kernen i vores tilgang, sikrende at du får indgående kendskab til de virkninger kosmetiske behandlinger har på kroppen, samt bevidsthed om mulige faldgruber.

Undervisningen ledes af Dr. Yilmaz Evcil, en erfaren underviser, som har specialiseret sig i at uddanne læger, sygeplejersker og kosmetologer i en bred vifte af kosmetiske procedurer. Med en omfattende baggrund i både teoretisk og praktisk viden om kroppens anatomi og kosmetiske behandlinger, har Dr. Evcil været en pioner inden for uddannelse af fagfolk i PRP/PRF behandlinger og andre kosmetiske teknikker siden 2018.

Vores uddannelsesprogram er nøje tilrettelagt for at imødekomme Styrelsen for Patientsikkerheds krav, integrerende dine eksisterende færdigheder for at sikre din certificering ved kursusafslutning.

Uanset dit erfaringsniveau - fra begynder til den mere erfarne udøver af nålebaserede behandlinger - er vores mål at styrke din sikkerhed i udførelsen af disse behandlinger. Du vil lære at tilgå hver procedure med det formål at opnå de bedste resultater, samtidig med at du bliver bevidst om de tilknyttede risici.

Kurset kulminerer i både en teoretisk og praktisk eksamen, designet til at validere de kompetencer, du har opnået gennem din uddannelse.

 

Kursusforløb

For at sikre et tilpasset læringsmiljø baseret på deltagernes kompetencer, arrangeres undervisningen enten individuelt eller i små grupper afhængigt af antallet af tilmeldinger.

 

Kursusindhold

Deltagere vil modtage uddannelse i den teoretiske forståelse af Botox, Fillers eller Plasma, afhængigt af deres valgte område. Kurset omfatter, men er ikke begrænset til, følgende emner:

  • Gennemgang af gældende kosmetisk lovgivning
  • Injektionsteknikker og hygiejneprincipper
  • Ansigtets og hudens anatomi
  • Produktvirkning, evidensgrundlag og sikkerhedsaspekter
  • Indikationer og kontraindikationer for behandling
  • Potentielle virkninger og bivirkninger
  • Anvendelsen af Hyalase, herunder opblanding og anvendelse i akutte situationer
  • Forståelse og håndtering af anafylaktisk shock, herunder brug af Epipen
  • Teoretisk og praktisk gennemgang af hjertestopbehandling

Kursusvarighed og forberedelse

  • Deltagere vil modtage forberedelsesmateriale, som skal gennemgås inden kursusstart. Køb af specifik litteratur kan være nødvendigt.
  • Teoretisk del: To dages kursus med en varighed på ca. 6-8 timer dagligt, inklusiv start på superviserede behandlinger den anden dag. Dette afsnit af kurset afholdes i weekender.
  • Praktisk del: Tre dages superviserede behandlinger, ligeledes afholdt i weekender.
  • Afsluttende eksamen: Varighed på ca. 45-60 minutter.
  • Kosmetologer bør forvente ca. 30-35 dage under supervision.

Fordele ved at deltage

  • Vi stiller modeller til rådighed for alle praktiske øvelser.
  • Deltagere modtager et diplom efter bestået teoretisk og praktisk eksamen.
  • Kurset tilbyder netværksmuligheder med medkursister.
  • Vi tilbyder assistance med registrering af klinik som behandlingssted for dem, der ønsker at starte selvstændigt.
  • Mulighed for samarbejde med Dr. Yilmaz Evcil om ansvar for klinikkens lægefaglige ledelse, inklusive hjælp til registrering hos Sundhedstyrelsens Patientsikkerhedsstyrelse (STPS).
  • Tre måneders efterfølgende adgang til rådgivning fra Dr. Yilmaz Evcil vedrørende eventuelle spørgsmål eller vejledning.

Bemærk: Registrering som kosmetisk behandler skal foretages af den klinisk ansvarlige læge på din eller den klinik, du er tilknyttet.

Dr. Yilmaz Evcil tilbyder at fungere som klinisk ansvarlig læge for dem, der mangler denne funktion eller ønsker at etablere egen praksis.

For yderligere information, kontakt os.

Pris for kurser

I prisen for alle kurser, er teoretisk kursus inkluderet.

Mangler du en Behandlingsansvarlig Læge?

Mange tager et meget højt honorar for at være behandlingsansvarlig læge. Dette afholder mange fra at komme i gang.

Vores priser er meget rimelige og afhænger af hvor langt væk din klinik ligger, da der kræves at din klinik for besøg af os indimellem. Ved besøgene vil vi gennemgå klinik indretning, medicin opbevaring og gennemgå journaler, så vi kan sikre at alt går rigtigt og forsvarligt til.

Vi vil ikke lægge navn til behandling som vi ikke kan stå inde for. Dette er meget vigtigt for os!

Derfor forbeholder vi os også retten til at afbryde samarbejdet uden varsel, hvis ikke vi mener at behandlingerne udføres i den forventede høje kvalitet, med fokus på patientsikkerhed og kundens ønsker.

Når du indgår et samarbejde med os, kan du forvente en dedikeret behandlingsansvarlig læge som vægter patientsikkerhed meget højt. Desuden en service-orienteret læge som gerne vil hjælpe dig de praktisk ting du har brug for, for at komme i gang og opnå succes i din klinik.

Kontakt os og vi kan aftale nærmere.

Ønsker du uddannelse i Filler, Botox eller PRP/PRF?

Kravene til antallet af superviserede behandlinger, for at kunne opnå registrering som kosmetisk behandler, varierer afhængigt af din baggrund, enten som læge, sygeplejerske eller kosmetolog. Vi står klar til at assistere dig gennem hele processen, indtil du opnår registrering hos fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

For at praktisere Filler-, Botox, eller PRP/PRF-behandlinger efter endt kursus, er det et krav, at du  har en tilknyttet behandlingsansvarlig læge. Det er den behandlingsansvarlige læge som skal indsende ansøgningen, til din registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi tilbyder også muligheden for at varetage denne rolle, afhængigt af en individuel vurdering.

Vi står klar til at hjælpe dig i gang med din karriere inden for æstetiske behandlinger.

For yderligere information omkring uddannelsesforløb, krav, og priser, læs øverst på siden eller venligst kontakt os.

Er du vores nye kosmetiske sygeplejerske?

Vi søger en kvalificeret kosmetisk sygeplejerske med certificering inden for filler- og botoxbehandlinger. Hvis du er interesseret i at anvende din ekspertise inden for dette område på vores klinik, opfordrer vi dig til at tage kontakt til os.

For yderligere information og aftale om et møde, bedes du kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig.